VENCLYXTO 100 MG 112 TABLET ILE ILGILI BILGILENDIRME

Geri Eklenme Tarihi : 29-01-2021

Sayın Ortağımız,

AbbVie Tıbbi İlaçlar San. ve Tic. Ltd. Şti., Venclyxto 100 mg 112 tablet ile iligli yayınladığı yazıyı aşağıda bulabilirsiniz.

Venclyxto 100 mg 112 tablet ürünümüze ait sadece SGK kapsamında hastalar için gerçekleştirilen satışlarınızda aşağıdaki adımları izlemenizi ve geri dönüşlerinizi v.siparis@abbvie.com  e mail adresine iletmenizi rica ederiz.

 

1.Ürünün satışını gerçekleştirdikten sonra reçete sonlandırma işlemlerini tamamlayınız.

2.  www.its.gov.tr sitesine girdikten sonra sağ üstte yer alan Online İşlemler butonuna tıklayarak kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz.

3.Ürün Sorgulama butonuna tıklayarak ürüne ait;

·       Karekodu okutabilir

·       Karekodu kopyalayıp ilgili alana yapıştırabilir(karekodda yer alan tire “-“ işaretini silmeniz gerekmekteidr)

·       GTIN ve SN numaralarını girerek ürünü sorgulatabilirsiniz.

4.Karşınıza çıkan “SATILDI” yazan ekranda Ürün Hareketleri butonuna tıklayınız ve karşı paydaş bilgileri gözükecek şekilde klavyenizin printscreen tuşu ile ekran görüntüsünü kopyalayınız veya telefonunuz ile ekranın fotoğrafını çekiniz.

 

5.Bildirim ID yazan kolonda mavi renk ile belirtilen numaraya tıkladığınızda açılan Reçete Bilgileri ekranını hastaya ait hiçbir bilgi içermeyecek ve Karşı Paydaş, Eczane, SN, GTIN bilgileri tam okunacak şekilde klavyenizin printscreen tuşu ile ekran görüntüsünü kopyalayınız veya telefonunuzla fotoğrafını çekiniz. Hasta yazan sütunun boş olmadığı durumlarda ilgili alanın üzerini hiçbir hasta bilgisi içermeyecek şekilde karalayarak veya kapatarak paylaşmanız gerekmektedir.

 

Paylaşılan ekran görüntülerinin okunabilir ve tüm bilgileri içerecek şekilde tarafımıza iletilmesi fiyat farkı tutarlarının karşılanmasında bir sorun yaşanmaması adına önemlidir.

 

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube